Det första avslutet

Imorgon åker Filip hem till Sverige. Igår, som ett slags avslut, var jag ute med honom och Daniel. Jag hade inte träffat Daniel sedan Madrid i november, trots att vi bor i samma stad, så det var kul att få catcha upp lite. Vi åt middag och satte oss sedan på en bar och pratade fram tills klockan ett ungefär, innan jag och Filip delade på en taxi hem. Hade tänkt vara hemma tidigare då jag hade skola idag, men det blev inte så haha, det var så varmt i luften och helt tomt i stan då det bara var måndag, så det var skönt att stanna ute lite längre. Drack världens finaste men nog den minst goda och dessutom dyraste sangría, ni ser på bilden nedan hur fin den var, men grejen var att det gick bara att dricka hälften för resten var sockerlag och is. Men pratade massa om tatueringar och bra musik så det är okej ändå. Känner att jag saknar någon lika besatt av tatueringar som jag, jag kan sitta i timtal och bara diskutera och kolla på bilder. Behöver få utlopp för alla mina funderingar och idéer, det är trots allt inte så lång tid kvar tills jag kan göra min första...
 
Idag var det inte planerat att jag skulle göra något mer än att plugga då slutproven med primero närmar sig, men fick förfrågan om att följa med Filip, hans värdfamilj och några vänner ut och äta avskedsmiddag för honom, så gjorde det. Vi gick till en bar och sedan hem till dem och pratade och åt glass. Blev hemkörd av hans värdmamma för ca 40 minuter sedan, och nu sitter jag i sängen och bloggar och tittar på anime, en riktigt bra som jag blev tipsad om av Daniel igår.
 
Det känns så konstigt att säga hejdå till Filip. Vi åkte hit tillsammans den 5e september, och nu, för hans del, är det över, dessa månader som ingen av oss någonsin trodde skulle ta slut. Hösten må ha gått lite långsammare, men våren har försvunnit i ett nafs. Jag har ingen aning om vart all tid tagit vägen. Jag har själv inte så långt kvar då jag åker den 23e juni och jag blir på sämre humör för var dag som går, men samtidigt även på bättre humör. Jag kommer behöva säga hejdå till allt och alla här, men samtidigt får jag träffa alla jag längtar efter så mycket, så jag är kluven. Det har jag varit hela tiden, och hela tiden vetat om att jag kommer att känna så när det blir dags att åka. Jag kommer dock att gråta som ett barn när jag lämnar flygplatsen, och att säga hejdå till Filip ikväll har gjort mig påmind om allt detta. Jag har 23 dagar kvar. 23 dagar. Hur ska jag kunna ta vara på allt, säga hejdå till alla, se allt jag inte hunnit med att uppleva, insupa och bevara alla intryck, under 23 dagar? Jag kommer att somna med en klump i halsen ikväll.
 
 Gårdagens sangría.

 Från ikväll.
 
Jag och Filip, foto från la graduación.

La Albufera

Något som hänt mig hela tiden här i Valencia är att folk berättar för mig om massa ställen som de anser att jag borde åka till, och sedan blir jätteförvånade när jag säger att jag inte har åkt dit. Men grejen är att ingen heller tar med mig till ställena, så det finns många platser som jag inte åkt till som jag måste besöka de 26 (!!) dagar som jag har kvar. Idag slog vi slag i saken och åkte till la Albufera, vilket är ett frislyst område med en salt lagun. Det var otroligt varmt, över 30 grader, och jag badade i solkräm för att inte bränna mig (vilket jag inte gjorde heller, yaay). Vi hade ingen plan och eftersom det blåste kunde vi inte åka ut med båt på sjön, så vi gick vilse i vegetationen några gånger, hittade till slut till utkiksplatsen och åkte sen till en liten by i närheten och tåg något att dricka och puntillas, vilket är en av mina favorittapas, nämligen små friterade bläckfiskar som man äter med citron. Nu ska jag sätta mig och plugga in och försöka skriva komp till min konsert den 18e. Här kommer några bilder jag tog!
 
  
  
  
  
  
  
  
  

Lördag

Idag är det lördag (därav den fantasifulla rubriken) och jag ska strax till gymmet för femte gången denna vecka. Jag är så himla ojämn med träningen, ibland kan jag ha så fullt upp att jag går som mycket 2 ggr, förra veckan hann jag inte alls liksom, och ibland blir det såhär vilket väl egentligen är att föredra. Men det ska bli skönt, min kropp har gjort ont varje dag denna vecka och det lär inte ta slut efter idag... Ska därefter hem till en vän och se på film och tänkte spendera kvällen med att plugga. Har tre prov runt nästa helg, finales dessutom, så det kommer att behövas en del plugg... Vaknade hyfsat nyligen och har, förutom att göra mig i ordning, hunnit hjälpa Marc med engelskan. Känns kul att kunna hjälpa till med något! Bloggar snabbt då jag väntar på att vattnet på golvet i köket ska torka då Victor skurat. Jag kommer liksom inte förbi in till mitt rum... Jag som precis var färdig och skulle gå. Här kommer en bild från parken här i Mislata så länge!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu