Stockholm igen

Idag var jag i Sthlm igen, denna gång med familjen. Min lillebror är hos mormor och morfar den här helgen, så vi passade på att göra saker som inte han skulle ha orkat eller inte tycker om. Därför åkte vi till Sthlm, och gick först på Fotografiska. Det var väldigt kul, det fanns många bilder jag verkligen gillade, andra som berörde mig starkt och även några som jag inte tyckte om. Men det är ju så det ska vara med konst. Efter det gick vi runt i gamla stan och åt på en asiatisk resturang. Vi hann även med ett besök i Sci fii bokhandeln (där mamma fick skriva ner en hel lista på vad jag önskar mig i julklapp...) innan vi gick inåt till stan. Jag var inte på shoppinghumör alls idag, utan snarare tvärtom och jag hittade verkligen ingenting... Men jag fick med mig en fin blus hem ändå, den var till och med helt nyuppackad och jag var den allra första som köpte den... Efter en sen fika (fransk chokladtårta och chailatte, standard) så åkte vi hem igen. Jag hade jättemysigt och fick dessutom några fina bilder, för till skillnad från förra gången hade jag med mig kameran idag. Ikväll åt vi en liten middag med grönsaksdipp och ost typ medans vi tittade på Boktjuven. Det är en himla bra film baserad på en himla bra bok. Jag blev faktiskt rörd av den, och det är inte ofta jag blir det. Nu ska jag ner och tittalite på tv tror jag. Det blev en riktig familjedag idag!
 
  
  
  
 
 

Trötta

Igår efter att jag hade träffat Maria och Clara åkte jag hem till Masha för att se hennes nyrenoverade rum. Det var jättesnyggt! Nu blir jag sugen på att göra om mitt igen även fast jag gjorde det nyligen... Därefter åkte vi hem till mig och fikade, jag hade sjukt stora cravings efter te när jag kom hem för jag frös så otroligt mycket.. Vi var båda så extreeemt trötta så vi fick i princip inget gjort annat än att ta fula selfies och halvsova till Brian Crain (jag försöket smitta av mig min besatthet på Masha hehe) typ... Men sånt är mysigt ibland också! 
Selfiegame so good I fell of the bed... (och jaa, jag föll verkligen av sängen)
 

Återförening

Gissa hur glad jag blev när Maria för några dagar sedan skrev att hon skulle spendera resten av lovet här i Uppsala! Självklart träffade jag och Clara henne, vi har liksom inte setts på nära ett och ett halvt år, så det var extremt roligt att ses igen! Vi åkte hem till mig och fixade lunch (med en till en början tveksam, sedan supergod, sås) och bara njöt av att ses igen. Maria hade en polaroidkamera (så sjukt kul, jag har alltid velat fota med en sån) så därefter tog vi bussen ner till stan för att ta lite fina bilder. Vi fick en del fina bilder, men tråkigt nog så blev inte polaroidbilderna bra... Därefter åkte Maria tillbaka till sitt läger och Clara hade läkartid, så vi var tvugna att skiljas åt. Vi träffades varje dag i en månad så det känns nästan lite konstigt att vi inte ses imorn igen, det känns liksom som om vi är på Isle of Wight igen, speciellt eftersom vi träffade Ella i förrgår också. Men det var verkligen jättekul att träffas igen!
 
 
  

  

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu