This Is War - 30 Seconds To Mars

Från början tyckte jag faktiskt inte om den här låten, men nu gör jag verkligen det. Det verkar vara vanligt för mig, att först inte tycka om låten alls till att plötsligt älska den! 
  
 

Födelsedagsfirande

Igår firade vi min mamma som fyllde år. Vi sjöng för henne på morgonen och hon fick öppna paket, som ett traditionellt födelsedagsfirande. Det var mysigt, och det var bara vi i familjen och farfar (det är bara vi här på sommarstället just nu). Jag vilade dock mest för jag var så sjukt trött. Det tär på en att vara förkyld. Läste i alla fall ut två böcker (nu är det snart tre), det är mer än jag läst den senaste månaden nästan (vilket är helt sjukt för att vara mig) så det känns skönt. Det blev god middag också med grillat kött och marängtårta med grädde och jordgubbar till efterrätt. Älskar det! 
  
Ikväll kommer Clara! Jag ser jättemycket fram emot det, och jag har piggnat till jättemycket så det känns skönt. Vi ska försöka cykla ner till havet och ta ett dopp efter middagen om vi orkar, fast det är rätt kallt så får se hur skönt det blir... Men det är nästan ett måste i alla fall!
Jag var på rangen och slog lite med mina nya klubbor idag också, och det gick skit. Det kändes sååå ovant, som om allt jag gjorde var fel. Så fort jag fixade till ett fel dök ett annat upp. De stod som i en oändlig rad! Men så blir det ju med nya klubbor, det är inte lätt. De är mycket hårdare än mina gamla som var damskaft, medans de här nya är seniorskaft. Så det är extremt ovant. 
Nu ska jag fortsätta fixa lite innan vi ska hämta Clara, jag måste bädda och flytta in allt i friggeboden. Har i alla fall hunnit rensa kameran så jag hoppas på att kunna ta massvis med nya foton!
  
 

Game of Thrones

Jag är ju jätteförkyld så jag har bara varit hemma och vilat idag, fast jag orkade cykla till biblioteket med farfar. Jag hade planer på att äntligen läsa Game of Thrones. Jag har riktigt länge velat se serien men av någon anledning har det inte blivit av. Så nu tänkte jag att jag skulle läsa böckerna istället (svenska eller engelska är jag fortfarande osäker på...) för de är ärligt talat oftast bäst. De är orginalet liksom. Jag hade redan kollat på biblioteket i Uppsala men där var alla ex utlånade. Så nu hade jag höga förväntningar på biblioteket här. Och visst fanns de. Alla utom den första. Åh vad jag var besviken, så som jag hade längtat!! Jag beställde den i alla fall, men den kommer inte föräns den åttonde juli... Så jag lånade hem tvåan och trean och nu väntar jag (icke) tålmodigt.
  
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu