Dan före dopparedagen

Nu är det inte långt kvar! Idag klädde vi granen, bakade bröd, gjorde janssons frestelse och nejlikeapelsiner, och pyntade det sista. Imorn är det julafton hörni!
Lycka

Igår kväll försvann alla mina bilder på mobilen. Varenda en! Min mobil hade typ laddat ur och var allmänt konstig så jag fick ta ur batteriet och då försvann alla bilder! Jag var så jäkla sur hela kvällen och även idag, men gissa vad jag märkte nyss? De är tillbaka!! Hur har jag ingen aning, men de är kvar! Herregud vad lättad jag är. Jag älskar ju bilder, de representerar minnen från händelser jag inte vill glömma. Utan dem är det mycket större chans att det händer! Och det är så underbart att kolla igenom gamla bilder, åh! Nu kan jag somna glad. Jag firar det här med lite gamla arkivbilder! Och hörni - två dagar till julafton!!

Visions by hell

Helt fantastiska bilder av den (mördade) polska konstnären Zdzislaw Bekinski! Jag älskar dem, precis min smak på bilder. Jag har den första som bakgrundsbild på mobilen, och skulle väldigt gärna vilja ha den som stor tavla. Någon som vet vart man kan köpa den? Isåfall får ni gärna säga till.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu