Konsert och industrial

Har precis kommit hem efter första av två genrep inför dagens konsert. Det gick mycket bättre än förväntat så jag är lite lugnare nu än jag varit tidigare. Ska passa på att äta lunch och sen vila lite snabbt innan de hämtar mig om en och en halv timme igen för andra genrepet, och sen är konserten kl 19.

Igår var jag med Mar på stan. Hon följde med mig för att jag skulle göra något jag velat göra väldigt länge, nämligen en industrial piercing! Jag är jättenöjd, och det gjorde absolut inte så ont som jag hade trott även fast det inte direkt var skönt, och sen blödde det ganska rejält också. Kunde även sova helt utan problem, för man får ju inte sova på den sidan som piercingen är på och jag sover alltid på min högra... Men allt har gått bra! Vi åt även frozen yoghurt som liten belöning och gick runt i lite affärer innan vi åkte hem till henne och pratade tatueringar, musik och anime. På kvällen kom Jorge hem från Mallorca och vi tittade allihopa på Spanien mot Turkiet. 

Direkt efter att jag tagit piercingen.

Strax över fyra timmar efter att piercingen var tagen, och då hade jag inte ont utan kände bara av att den var där.

Spanskt

Är just nu ensam hemma då Marc och mina värdföräldrar är ute med vänner, Jorge på Mallorca och Arantxa i Prag. Idag har jag börjat packa, och städat ur en låda. Det känns konstigt, men jag har kommit rätt långt även om jag inte hunnit väga väskan än. Har även ritat av ytterligare en person, Silvia, så nu är det bara ett porträtt kvar. Var ute och köpte några grejer jag behövde till en present, och passade samtidigt på att se bilderna från la graduación. Jag var nog rätt naiv för hade trott att vi skulle få bilderna, men icke. De var fruktansvärt snygga, men kostade 6.50 euro styck... Jag frågade om man kunde få dem skickade till sig på mailen och det gick, men till samma pris. Till slut köpte jag ett, för jag vill väldigt gärna ha ett minne. De ska skicka det till mig på posten, så lägger ut det när jag har det.

Känner mig rätt spansk just nu. Sitter nämligen och tittar på fotboll samtidigt som jag äter bröd med chorizo, olivolja och ost... Fick lyxa till det för har bara ätit sallad denna vecka. Är jättehungrig så nu ska jag fortsätta!

 

Sista dagarna

Herregud så fullt upp jag har just nu. Inte nog med att jag har en konsert om tre dagar som gör mig fullkomligt paralyserad av nervositet och skräck, jag ska säga hejdå till så många människor, säga hejdå till skolan, åka på alla utflykter med min värdfamilj som jag inte gjort, avsluta alla teckningar och presenter som jag lovat göra, köpa massa presenter, klippa mig, pierca mig, testa att packa väskan, packa väskan på riktigt osv osv osv..... Och jag har 8 dagar kvar!! Är upp över öronen stressad och helst av allt vill jag bara ta det lugnt och umgås med min värdfamilj (även fast Jorge är på Mallorca och Arantxa i Prag) dessa dagar. Vädret är dock jättefint och väldigt varmt är det också. Nej, tänkte bara sitta in en snabbis och beskriva läget, men nu ska jag till skolan och spela piano. Måste satsa på fyra timmar varje dag tills lördag annars är jag körd... Här kommer några bilder, skriver under vart de är ifrån!Var i el chalet, min värdmorfars stuga, med massa släkt för att fira hand födelsedag. De hade lagat massvis med mat (det på understa bilden är hälften av alla tapas, vi hade ett bord till) och Jorge hade även gjort en fideuá, vilket inte är paella utan skaldjur och pasta tillagat på liknande sätt som paella. Vi var även och besökte geten och hönsen de har där, och spenderade helt enkelt hela dagen där på landet.

Var på bio med Aleksandra för att säga hejdå i måndags och såg Dos buenos tipos (The nice guys tror jag den heter på engelska) som var jättebra!
Vi var en el campo (på landet) för att dricka äkta horchata vilket är en dryck typisk för Valencia gjord på en rotfrukt som kallas chufa, och spenderade hela eftermiddagen där vilket var jättetrevligt. Från grottorna som jag var i igår, vi åkte båt där inne och promenerade och det var fruktansvärt vackert! Sade även hejdå till min värdpappas sida av släkten.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu