Ikväll är det final!

Åh vilken fin kväll det är nu! Det blir alltid så vackert när det har regnat, speciellt när det är sol samtidigt. Tänkte att jag skulle gå ut och ta någon bild i det fina ljuset men mamma har inte laddat över de bilder från kameran hon vill ha än (då jag fick agera fotograf åt henne med i Kroatien) så kan inte rensa och därför inte fota då minneskortet är fullt hehe... Åt nyss middag, grillat med potatis och rödvinssås. Var behövligt då jag bara åt pannkakor till lunch för typ sex timmar sedan... Men jag vet inte om det bara är jag, men jag blir inte lika hungrig på sommaren? Kanske är på grund av värmen, eller helt enkelt att man bara inte tänker lika mycket på det eftersom man gör massa andra saker?

Nu ska jag tagga upp mig inför finalen i u21 EM ikväll! Avspark om en timme, och då kommer jag sitta klistrad framför tvn. Är jättetaggad redan, ska sätta på när sändningen startar om typ tio minuter. Ska kanske leta upp min Sverigetröja också? Och kanske vikingahatten med Sveriges flagga på? Så blir det en liten hejaklack här hemma i soffan! Haha, men heja Sverige! Tänkte att jag skulle göra nåt snyggt collage här men orkar inte... Ugh, varför ska det vara så svårt med bilder? Hur ska man hitta något passande till ett sånt här inlägg? Det får helt enkelt bli en bild från en tidigare vacker kväll (som jag nog redan visat men ändå).

 

Äntligen!


Gymmade nyligen för första gången på två veckor, ganska precis. Det var så skönt! Märktes dock att det var två veckor sedan... Kan ha känts jobbigare pga min förkylning, men valde den säkra sidan och körde bara en timme. Jag hade trots allt ont i halsen imorse och hostar som en galning, men det kändes riktigt bra i alla fall!

Förresten, såg ni att AC/DC kommit på Spotify? Äntligen! Kopplar flera barndomsminnen till dem, framför allt till Back in Black, så älskar dem. Sen är det grym träningsmusik tycker jag! Nu kommer det definitivt vara AC/DC som spelas mest i mina lurar (och blastas i högtalarna här hemma).

Dagen + My Demons

Hej! Tittar in en snabbis nu, vet inte varför men jag tappade helt sugen på att blogga när jag kom hem från Kroatien... Idag har jag i alla fall varit med Emma, vi hade picnic i Storvad och åkte sedan hem till mig. Har fangirlat sönder mig idag typ (underbart), men det var så kul att träffa henne då vi bara hinner ses idag på hela lovet... Har också varit barnvakt till Edvin en stund, vilket bortsett från det vanliga "Nej jag vill linte gå och lägga miiiig!!" var rätt lätt. 
 
Känner mig nästan värre idag, hostar jättemycket och börjar även få ont i huvudet. Kanske har min förkylning blivit värre då jag varit rätt uppstissad och i full fart hela dagen idag? Synd för mig att jag ska träna imorn då! Jag tänker inte skippa det, skulle typ åkt iväg nu om jag inte var så trött haha... Är så taggad på att träna, har iiingen aning varför! 
 
Jag har inga bilder idag så jag länkar helt enkelt en låt istället, en som jag lyssnar mycket på tillsammans med Emma!
  
Take me high and I'll sing
Oh you make everything okay, okay, okay
'Kay, Okay, Okay
We are one in the same
Oh you take all of the pain away, away, away
'Way, away, away
Save me if I become
My demons

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu