Shoppat

Idag var jag på stan med Mar, Juliana och Ainhoa. Det var jättevarmt och fint väder, så vi köpte en smoothie och gick sen runt i lite affärer. Jag och Juliana behövde köpa en bok till litteraturen, och jag passade på att köpa två till, American Gods av Neil Gaiman, som jag jättelänge velat läsa något av, och Eragon av Christopher Paolini, som jag läste för ca fem år sedan och gärna vill läsa igen. Allt på spanska såklart, för jag vill verkligen fokusera på det. Sen gick vi till Yves Rocher, där jag blev medlem för ett par månader sedan och sedan dess har fått hem massa rabatter och presenter. Och måste säga, att bli medlem där var det bästa jag gjort på länge haha. Gick dit idag för att jag skulle köpa nya ansiktskrämer (hade nämligen ett erbjudande på ansiktstvätt, kräm och toner för 12 euro), och kom hem med hur mycket saker som helst. De bara öste på mig presenter när jag köpt haha, och köpte även en ny parfym, en scrubb och en ansiksmask. Vad allt gick på? Inte ens 40 euro. Sen åkte vi hem till mig då jag var ensam hemma och lyssnade på musik och pratade, och när de åkte hade jag inget att göra så fotade de jag köpt haha. Det var länge sedan jag fotade så det var kul, även fast det inte var något speciellt. Nu kom Jorge och sa att jag blir ensam hemma då han ska iväg med några vänner över natten. Vad ska jag göra då haha? Iiingen aning, känns lite konstigt att vara ensam i ett hus som inte är mitt, och är lite uttråkad faktiskt.. Blir väl att kolla på film eller, vet inte riktigt.. Sorgligt, det är i dessa tillfällen jag saknar att vara i Sverige och kunna bjuda hem folk, här känns det inte riktigt rätt. Nej nu ska jag sluta babbla och ladda upp bilderna!
 
  
Min nya hudvård.
  
  
Parfymen, scrubben och ansiktsmasken.
  
Alla presenter.
  
FIck denna BB-cream, vilket gjorde det lite synd att jag inte gått dit innan för köpte en foundation för en vecka sedan..
  
  
  
Böckerna.

Dessa dagar

Just nu är det bara jag och Jorge här hemma, alla andra är i Canet. Jag föredrar att vara här och Jorge måste träna. Vädret är helt underbart. I förrgår var det 29 grader här i Valencia, och jag var ute med Juliana. Först gick vi till ett köpcentrum och köpte mat, och sen gick vi till den gamla floden och åt. Vi åkte skateboard (eller hon åkte och jag försökte) och köpte glass, och sen åkte vi hem till henne och tittade på en konsert med BMTH innan jag åkte hem för att skypa med familjen. Under dagen brände jag mig, inte jätteallvarligt men jag har fått ränder efter min t-shirt... 

Igår gorde jag inte så mycket, utan var hemma och spelade gitarr och pratade med Jorge tills efter lunch (som vi gjorde, eller jag gjorde sallad och hans pajen, det är ju ändå han som kan laga mat) då han gick. Åkte och tränade rätt sent, och när jag kom hem gjorde jag minispa med ansiksmask och allt. Var beredd på att lägga mig direkt efter, hon var typ halv tolv, men då kommer Jorges och mina vänner så fick sitta uppe och prata två timmar till. Men det var trevligt!

Idag vaknade jag sent vilket var skönt. Har dock iiiingen aning om vart Jorge är för när jag vaknade var jag ensam hemma. Inte för att det spelar så stor roll. Har nyss hängt tvätten och kollar på en film på tv, som är sådär för att vara ärlig. Ska i eftermiddag in till centrum med Juliana för det blev inte av igår, och köpa massa grejer jag behöver. Nu ska jag skypa med Magda!
 


La virgen

En stor del av las Fallas är la Virgen vars klänning varje år tillverkas av blommor som las fallas (föreningarna) för dit klädda i de traditionella klänningarn i en procession som varar två dagar, och som kallas för la ofrenda. La Virgen heter Amparo och är bara känd här i Valencia, och just därför är det ett så vanligt namn här. De blommorna som sitter på väggen bredvid är de som inte fick plats, och alla korgar skänktes av de olika fallas (föreningarna). La Virgen är otroligt viktig för i princip alla här i Valencia. Det är inte ovanligt att se folk gråta, och min värdmamma beskriver det som att hon inte är kristen, men att hon känner något speciellt när hon ser den. Jag åkte dit när las Fallas var över tillsamamns med Amparo för att titta på den och tog med mig kameran, så här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu