Face Off inspo

Det här är så coolt! Någon gång i mitt liv ska jag lära mig att göra såhär!
  
  
  
  
Han till höger, Eric Fox, var min favorit förra säsongen
  
  
  

Slappa mornar

Jag vaknade vid sju imorse och trodde jag var tvungen att gå upp - men nej, jag kunde somna om! Åh så skönt det var! Älskar verkligen slappa mornar, bara äta en god frukost och ta det lugnt. MIn familj är på forsränningen och medans jag väntar på att Magda ska komma spelar jag lite gitarr och bara vandrar runt typ. Det låter kanske lite speciellt, men det är så otroligt skönt! Vi bestämde oss för att skita i forsränningen, för det är kallt och så orkade vi inte vara nere på stan till tio. Dessutom kommer det att vara så jäääkla mycket folk också, så det kändes lite onödigt. Vi får se om vi ens orkar gå till brasan ikväll, det ska ju regna och det känns lite tråkigt då. Men vi får se!
  
Jag funderar på att beställa film till min kamera, den på bilden nedan. Det skulle vara så coolt att fota med den! Dessutom är den ju så snygg också. Just nu står den bara som prydnad i mitt rum, men vi får se vad jag gör med den... 
 
 

Mittendelen krånglar

Det är så skönt att veta att jag kan sova länge imorn! Kan vara en av de bästa känslorna någonsin. Sitter just nu och kollar på Bayern mot Real Madrid, men ska sluta för den börjar bli tråkig och jag är trött som fan. Bayern behöver göra fem mål för att ha en chans att komma till final vilket känns ganska så omöjligt, så jag sover istället. Däremot hoppas jag verkligen att Chelsea vinner över Atletico Madrid i den andra semifinalen. För det första hejar jag ju på Chelsea och dessutom känns det lite tråkigt med två lag från samma serie i final. Det blir liksom inte samma sak. Tycker jag i alla fall. 
Påbörjade också en novell, men jag är urusel på mittendelen i dem så jag har fastnat. Jag kommer alltid på slutet först och vill börja skriva på det, och sen kommer början. Men däremellan finns ingenting! Det är bara utfyllnad liksom. Det hänger inte ihop på något sätt, jag vet inte hur jag ska förklara. Antingen kommer det så mycket idéer på en gång att jag glömt bort alla innan jag ens hunnit dokumentera en enda, eller så har jag total idétorka. Det funkar bara inte. Jaja, jag gillar min idé så jag får försöka mer på den senare.
Nu ska jag planera lite inför imorn med Magda innan jag äntligen ska få sova - välbehövligt.
  
Så här såg det ut i maj förra året, åh vad jag längtar efter att få gå ut och fota blommor igen!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu