Toccata - Aram Khachaturian

Sååå jag har dragit mig så länge för att lägga ut den här. Men nu så, nu gör jag det. Egentligen vet jag inte varför det blev en så stor grej för mig, jag var väldigt nöjd efter den här konserten, vilket verkligen inte är något som händer ofta. Kvaliteten på videon är dålig eftersom den är filmad med mobilen, och jag lade egentligen bara upp den på youtube för att kunna ha den som en audition för pianolägret jag ska gå på om några dagar. Men nej nu ska jag sluta babbla, ignorera ångesten och avsluta inlägget. Så här är alltså jag, när jag spelar Toccata av Aram Khachaturian på konserten i juni.
 

Level 17

Så igår fyllde jag 17 år! Det känns rätt konstigt egentligen, jag känner mig såklart inte äldre än jag gjorde dagen innan. 17 känns som någon slags mellanålder, det är bara ett steg mellan 16 och 18. Så om ett år kommer födelsedagen som verkligen räknas.
 
Jag hade en jättebra födelsedag, precis som jag vill ha den. Jag fick massa underbara presenter och hälsningar, och träffade fina vänner. I present fick jag väldigt mycket inför Spanien vilket var precis vad jag hade önskat mig. Sen fick jag också alla böcker i Game of Thrones i pocket på engelska, vilket jag velat ha så länge! Jag har redan läst första men sen kom skolan emellan och det blev inget mer. Så äntligen! Dessa ska jag ta med till Spanien och läsa där. Gaah jag är så taggad på dem!
 
Sen gjorde jag också en tårta, vilket för mig är det allra bästa med min födelsedag. Jag älskar att skapa och planera, och den ska vara maffig, extravagant och viktigast av allt - snygg! Självklart ska den vara god också, och det tyckte jag verkligen att den var. Det var en stor tårta med smak av blåbär och vit choklad, ni ser den på ena bilden nedan. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med den, och fotogenisk var den också! Det kommer ett inlägg med massa bilder och recept senare när jag har tid.
 
Men tack alla ni som på något sätt firade och grattade mig och gjorde dagen till så bra som den var!
 
  
  
 

Nya smycken

Jag har varit väldigt produktiv under tiden i Ljunghusen vad det gäller att göra smycken. Kan bero på att det inte finns så jättemycket mer att göra här, och det är ett bra tidsfördriv. Jag hade dessutom beställt nytt material precis innan vi åkte så då blev det mycket roligare. Jag har fastnat för chokers, tycker det är extremt snyggt plus att jag hade massa organzaband som jag inte visste vad jag skulle göra av. Jag köpte massa grejer när jag var yngre som egentligen är helt värdelösa, så det mesta ligger bara och skräpar i nån gömma nånstans. Men organzabanden fick jag till slut användning för!
 
Något annat jag fastnat för på senaste tiden är kedjesmycken. Det är så himla roligt och ganska enkelt, plus att det ser väldigt proffsigt ut! Har gjort slut på all min kedja, mina bindöglor och klämpärlor, så nu kan jag inte göra fler smycken överhuvud taget... Tog egentligen slut på allt efter typ en vecka, så sedan dess har allt bara legat och skräpat här. Ska sälja på loppis här idag så allt som inte blir sålt kommer upp på webshoppen när jag kommer hem!
   
  
  
  
  
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu