Första skoldagen

Idag var det min första skoldag, och av någon anledning så var jag riktigt pigg när jag vaknade. Jag började ju även i en ny klass vilket var mycket mer nervöst än att flytta till Spanien av någon anledning haha. Dock så gick det mesta rätt bra, är på fel maillista och har fått rätt dåliga japanskatider så måste möblera om alla mina saker jag gör på eftermiddagarna, men det är sånt som händer antar jag. Jag får plugga medan jag väntar på att till exempel pianot ska börja. Ser faktiskt riktigt mycket fram emot att vardagen ska sätta fart igen!
 
Efter skolan var det extremt varmt, så Masha mötte upp mig på busshållplatsen och så åkte vi först hem till mig där vi drack en jättegod smoothie som Vendela gjort och sen cyklade vi ner till Storvad. Där låg vi bara på gräset ooch njöt av solen, och sen tog vi några riktigt snygga foton där vi lekte med våra hår, men de kommer i ett senare inlägg. Nu ska jag redigera bilder och kolla på idol!
 
  
 

Sista sommarlovsveckan

Det blev visat inte lika mycket bloggande när jag väl kommit hem till Sverige. Inte så att jag tänker sluta, men mitt liv här är mycket tråkigare jämfört med mitt liv i Spanien. Eller, kanske inte egentligen, men Spanien var ju annorlunda, och något värt att skriva om, och det känns faktiskt inte lika interessant att skriva om vad jag gör en dag här hemma eller på gymmet till exempel. 

Men ska försöka få ner lite i alla fall. Har denna sista sommarlovsvecka träffat en del vänner, bland annat Masha, Hanna och en del gamla klasskamrater hemma hos Johan. Idag var jag med Magda, och jag fick en usel start på dagen i och med att jag vaknade klockan halv ett, efter över elva timmars sömn. Låter ju inte helt fel, men grejen var att jag hade satt väckarklockan på 9, två larm, och jag sov mig igenom dem. Jag låg och skrev på en novell till klockan 1 ungefär kvällen innan, och skulle alltså fått nästan åtta timmars sömn, så jag kan inte förstå att jag inte ens vaknade av alarmen på högsta volym. Jag är lite orolig för hur jag ska kunna vakna innan klockan 7 på måndag, om 8 timmars sömn är för lite och kl 9 är för tidigt...På grund av det sena uppvaknandet hann jag inte till vårdcentralen, och fick stressa massa för att hinna ner på stan med Magda. Var på dåligt humör resten av dagen, men efter en paj på årummet blev det lite bättre. 

I övermorgon börjar skolan och jag kommer ha fullt upp detta år. Inte nog med att jag går i tvåan, jag har även kommit in på Uppsala Musikskolas konservatorielinje (trots ett katastrofalt intagningsprov, men jag är riktigt glad i alla fall) och ska därför klämma in en pianolektion, en gitarrlektion, två timmars orkester, en musikteorilektion och extra mycket övning, nu på två instrument. På det har jag japanska två gånger i veckan, allt plugg, och jag vill ju/måste hinna gymma en del, helst typ tre gånger i veckan. Vet inte vad jag måste säga hejdå till, mitt sociala liv eller sömnen... Aja, är väldigt taggad på all extra musik och japanskan, och så har jag ett helt okej schema så antar att det bara är att stå ut.

Nu ska jag fortsätta skriva på min novell, eller vad jag nu ska kalla det. Den kommer nämligen bli extremt lång, jag har skrivit 4 sidor och har inte ens kommit till introduktionen av själva handlingen (kaaanske på grund av att jag är lite osäker själv)... Här kommer som avslut helt abrupt en bild på en pannkaka med avokado som jag och Hanna gjorde i tisdags!
 

Lugn lördag

Blev väckt klockan tio idag, men låg kvar i sängen tills klockan var över elva och det var såå skönt. GJorde i princip ingenting idag fram tills halv fyra då jag cyklade till gymmet. Det var ett tag sedan jag tränade så det var både skönt och extra jobbigt, men var där i över en och en halv timme så är rätt nöjd ändå. Ska kanske dit imorgon också, det beror på hur mycket träningsvärk jag har haha, för just nu är jag helt matt i hela kroppen...
 
Just nu sitter jag i sängen med en skål godis vid sidan och tittar på youtubevideo medan jag bloggar. Funderar på vad jag ska göra ikväll, men känner mest för att itta kvar och kolla på serier och läsa min bok (En skör tråd av Jerrefy Deaver). Sånt får man unna sig också!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu