Ledig dag

Hejsan! Idag har jag varit helt ledig och faktiskt lyckats med alla mina planer. Normalt sett är jag en extrem överplanerare men nu sitter jag i soffan med en kopp chailatte och tittar på Unbreakable Kimmy Schmidt (som visserligen är en ganska dålig serie) och är rätt ... nöjd kanske är fel ord, men i brist på annat så.
 
Startade dagen med att baka kanelbullar. Tyvärr blev det inte den mest lyckade satsen jag har gjort, det blev många och fina men yttre ringen blev för torr. Jag tror att det var för att degen behövde mycket mer mjöl än receptet sade, plus att jag inte riktigt har lärt mig ugnen än så trots att jag lät dem vara inne kortare tid än vad som sdes blev det nog på gränsen till för långt ändå. Jag kan komma på fler anledingar, men trots att jag är besviken på att det inte blev som jag ville ska det bli kul att göra om dem och förbättra dem. Men som det är nu har vi 45 kanelbullar att äta upp!
 
Efter att jag hade bakat, vilket tog otroligt lång tid då det blev fyra plåtar plus att jag hade sjukt mycket disk, så tog jag mig till gymmet. Idag var det mage som stod på schemat, vilket var tur då jag lyckades pricka in den tid på dyget där det är som mest folk på gymmet och mage inte kräver speciellt mycket redskap. Men det tog ändå för lång tid och jag kände mig extremt missnöjd när jag gick därifrån. Såhär i efterhand gick det väl helt okej, löpbandet gick bra och jag hann ändå med sju bra övningar. Väl hemma har jag duschat, skrivit ett kort till min lillebror som fyller år imorgon, ätit middag och gjort klart mina inlämningsuppgifter till min kurs. Imorgon är jag också ledig men då har jag fler planer, bland annat en lunch med Agnes, pianolektion, kurs och firande av Edvin!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu