Plugghelg

Det börjar närma sig både lov och slutet på allt plugg (för tillfället i alla fall). Jag har knappt gjort något annat än att plugga denna helg. Har dock varit och tränat i fredags och idag vilket kändes bra, det hjälper ju att få upp orken till att plugga också. Cyklade lite i lördags för att få samma effekt. Veckan som kommer har jag ekologiprov, inlämning av Erkenlabbrapporten, inlämning av svenskaessän, prov i spanska, prov i samhällskunskap och ska hålla min presentation om Spanien två gånger. Har säkert missat något dessutom. Har inte gjort något annat än detta hela helgen, men när nästa vecka och höstlovet kommer vill jag inte göra annat än att sova och lääääsa. Som jag längtar efter det!
 
Det här med skolarbetet börjat ta ut sin rätt. Jag har fått höra både en och två gånger att jag är för ambitiös och borde ta det lugnt med alla aktiviteter och skolarbetet, eller i alla fall sänka nivån ett tag, men jag vet inte. Det känns inte rätt. Jag fortsätter tills jag stupar känns det som, hur korkat det än kan låta. Jag menar, jag tycker ju verkligen om allt jag gör, och om det priset jag behöver betala för att kunna hålla på med allting är att vara lite (okej, mycket) stressad eller att få sämre socialt liv (även fast det inte riktigt går ut över det) så betalar jag gärna det. Vissa kvällar bara stupar jag innan klockan ens slagit 21 och får extremt dåligt samvete över det, medan vissa dagar har jag jättemycket motivation. Denna helg har varit sån, till största delen, medan ikväll känner jag mig mycket tröttare och utan motivation. Jag känner mig inte riktigt säker längre på att jag får lika bra betyg som jag fick i ettan, men av någon konstig anledning stör det mig inte heller lika mycket som då även fast jag satsar lika högt. Det är väl en bra grej egentligen, att jag kan acceptera allt som inte är det högsta och bästa, även fast det känns väldigt konstigt.
 
Nej, nu blev det lite för personligt här kanske. Tror jag tänker sätta stopp för allt ikväll och gå och lägga mig. Behöver ju trots allt vara pigg under morgondagen också. Kramar!
 
  
Försökte göra tortilla de patatas till lunch idag!! Gick förvånansvärt bra även fast den smakade långt ifrån lika gott som den hemma hos min värdfamilj. Åh vad jag saknar den (och dem).  
 
Ren terapi och kärlek för mig är att släcka lamporna, helst ska det vara mörkt ute, och spela alla de låtar jag älskar helt utan krav när jag är ensam hemma. Skulle göra det så mycket oftare och jag hade tid och möjlighet till det. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu