Ebbagabriella

Bra dag
Ska alldeles strax lägga mig i sängen, på gott humör. Har haft en sån där dag idag där allt bara kändes bra, och man känner sig så där härligt opåverkad av de småsaker som en sämre dag kan rucka på allt. Jag har känt mig mentalt väldigt låg den senaste tiden så det var mycket välkommet. Jag tror att mitt humör sköt i höjden på grund av orkidéerna igår för innan det var jag rätt låg och kritisk, och då somnade jag glad igår och vaknade glad idag, därav morgonens positiva inlägg haha. Sjukt egentligen hur något så litet kan få en att ändra humör helt, både åt det bättre hållet som i detta fallet, men tyvärr ofta åt det sämre hållet också.

Började morgonen med en sovmorgon med O då vi idag började samtidigt. Det är något jag uppskattar ofantligt mycket eftersom vi sedan vi flyttade ihop har haft helt olika scheman (jag butiksjobb, öppnar 10 och jobbar helg, och han ofta föreläsningar kl 8) och förut brukade det vara en raritet. Men sedan jag började plugga i januari har det hänt oftare och jag försöker ta till vara på det. Låg lite efter i plugget också men lyckades, med mindre ansträngning än väntat, komma ikapp under dagen och det var så skönt. Hann med saker hemma, åt god middag (halloumipasta!) och sen blev det gymmet vid 19. Och det var nog höjdpunkten på dagen! Att träna lyckas alltid få mig på bättre humör, hur jobbigt det än är att ta sig dit innan. Idag var jag faktiskt taggad innan också, och väl på plats blev det ett toppenpass! Körde ben med fokus framsida lår, och fick in lite mage också. Så här såg passet ut (inte för att någon egentligen bryr sig haha men kul för mig att kolla tillbaka):

- Uppvärmning 3km på löpband
- Squats, ett set kroppsvikt, därefter totalt fyra set med gradvis tyngre vikt för uppvärmning
- Superset: 6x10 squats med fokus på djup varvat med först 3 set dubbla crunches och sen 3 set russian twist. Fokus på korta pauser och hög puls
- 3x10 per ben täta utfallssteg med smithmaskinen (denna är bruuuutal)
- 3x12  tåhävningar i smithmaskinen
- 3x10+dropset per ben leg extension

Sen var jag helt slut! Mina ben skakade så jag knappt kunde gå, O gick bakom mig och skrattade haha. Sen blev det såklart stretching, även den gick mycket bra så jag är helnöjd. Var länge sedan jag fick till ett så bra pass! 

Nej, nu ska jag sluta babbla på om träning. Snart är det dags att släcka och jag ska tänka på vilken semla jag ska äta imorgon... Magen kurrar redan. Godnatt!