Uppdatering

Hejsan, länge sedan sist! Största anledningen till det är att jag i princip inte haft något internet stor del av tiden. Den 23e juni lämnade jag i tårar Spanien och flög till Köpenhamn, för att sedan åka till Segelstorp och därefter Ljunghusen innan jag kom tillbaka till Uppsala. Var däremellan också på Bråvalla och såg Bring me the Horizon och det var helt fantastiskt. Jag och Masha hade jättetur och fick bo tillsammans med Lovisa, Alba och Filip och jag hade det superbra. Jag var så jääkla lycklig och jag skulle göra allt för att få göra om det. Och det ska jag! Den 25 november ska jag och Masha till Hovet och se dem igen så nu är jag bara ännu lyckligare. Vi såg även Zara Larsson, Timbuktu, Biffy Clyro och några andra, men de jag tyckte mest om var Rammstein. Jag blev helt frälst, och nu lyssnar jag på dem mest hela tiden. Men i alla fall, efter tre dagar hemma åkte jag till Clara på vackra Gotland, och den 11e kom jag tillbaka hem till Uppsala igen, denna gång utan att åka iväg någonstans.

Att återvända till Sverige var inte så svårt som jag trodde det skulle vara, även om jag behövt ställa om mig en del. Jag hade ju dock fördelen av att inte åka hem direkt utan jag fick en mellanlandning på mormor och morfars och därefter även mitt sommarställe först. Första morgonen i Sverige vaknade jag av att Tora och Edith, mina småkusiner (3 och 7 år) hoppade upp i min säng och sen spenderade jag morgon till kväll i tre dagar med att leka med dem så mina tankar leddes iväg helt. Jag tror att om jag hade åkt från hemmet i Valencia till hemmet i Uppsala hade allt blivit mycket jobbigare, för då hade jag behövt sitta hemma utan att göra något mycket mer tid, och jag hade även lagt märke till alla skillnader. Ibland känns det ganska jobbigt att vara hemma och jag tänker på och saknar allt jag lämnade bakom mig i Valencia varje dag, och det lär inte förändras. Det blir mycket jobbigare av att skrova om det faktiskt. Jag är så tacksam över allt jag var med om, och jag är så nöjd med allt. Det är svårt att sätta mina känslor i ord, det förtjänar egentligen en hel uppsats och inte ens det skulle vara tillräckligt, men det har varit ett helt fantastiskt år och jag är så lycklig över att ha fått lära känna alla fantastiska människor som jag har träffat där, och fått vara med om allt som jag upplevt. Åh gud nu blir jag tårögd...

Nu (snyft) till annat. Just nu är jag rejält uttråkad här hemma i Uppsala. Har inga vänner här hemma då typ alla är bortresta och jag gör egentligen inte så mycket. Idag hade vi folk på besök och jag gjorde en jättegod mousse på lime och hallon till efterrätt (åh vad jag hade saknat att baka) som dessutom var helt utan sädesslag, mjölk och ägg. Tog några fina bilder som kommer upp snart tillsammans med receptet. Här kommer istället en hel drös med bilder från tiden mellan Spanien och idag typ, från Ljunghusen, Segelstorp, Gotland och Bråvalla. 
Segelstorp

Bråvalla

Ljunghusen
Gotland

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu