Horimiya

Det blir mindre och mindre anime och manga här, men jag håller inte på att utforska utan läser mest de gamla vanliga nuförtiden (one piece, bleach, kuroshitsuji osv...) så det finns inte så mycket att skriva om. Dock så tänkte jag tipsa lite kort om en manga (och anime) som heter Horimiya! Egentligen är jag inte så förtjust i denna genre, kärlek och 'lovey-dovey' stuff, men denna manga har verkligen fångat mitt intresse, jag är helt såld. 
 
Den handlar om Hori och Miyamura, som går i samma klass. Hori är en vanlig tjej men med en sida hon inte vill att någon får reda på, och Miyamura är en tyst kille med glasögon som visar sig vara en helt annorlunda, snygg och till och med tatuerad kille utanför skolan. Efter ett slumpartat möte blir de vänner och kärlek börjar spira...
 
För det första, den här mangan är så jäkla rolig. Jag älskan verkligen Horis pappa, han är sjukt skön haha. Dessutom är mangan supersnyggt ritad, en av mina favoritstilar inom manga, och inlevelsefull. Alla karaktärer är så himla charmiga så jag inte vet vad jag ska säga! Kort sagt, jag rekommenderar verkligen denna!
 
 
Miyamura och Hori i första kapitlet...
  
Lite senare, när de lärt känna varandra. Så där ser Miyamura ut utanför skolan!
 
Ytterligare lite senare i mangan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu